Καλώς Ορίσατε στη Metalco Heaters Ltd

system2Η εταιρεία Metalco Heaters ιδρύθηκε το 1956 με φιλοσοφία εστιασμένη στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο σεβασμό του περιβάλλοντος.

Με παράδοση την εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων και την διασφάλιση των υψηλότερων ποιοτικών προτύπων, η εταιρεία μας κατέχει την πρώτη θέση στη παραγωγή και διάθεση Ηλιακών Θερμοσίφωνων στην Κύπρο.

Η εταιρεία κατέκτησε την πρωτοπορία στον κλάδο της χάρις στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τη συνέπεια στην εγγύηση, στην  τεχνική υποστήριξη και στην εξυπηρέτηση.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας Metalco  έχει καθιερωθεί σαν μέρος της ζωής αφού προσφέρει δωρεάν άφθονο ζεστό νερό, χειμώνα και καλοκαίρι, σε χιλιάδες κατοικίες τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Οι αρχές μας

  • Σεβασμός στο περιβάλλον

    Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος η Metalco Heaters έχει επιλέξει σαν πρώτη ύλη τον χαλκό για την παραγωγή των θερμολουτήρων, κυλίνδρων ζεστού νερού και ηλιακών συλλεκτών. Ο χαλκός είναι ένα φυσικό ορυκτό στοιχείο, ακίνδυνο για την υγεία και παρέχει πολύ ψηλή αγωγιμότητα και απεριόριστη αντοχή στον χρόνο.

  • Καινοτόμια

    Στις ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις μας παράγονται όλα τα προϊόντα και περνούν από μια σειρά από αυστηρές μετρήσεις και ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής.

  • Ποιότητα

    Η Metalco Heaters είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 9001:2008 από την TUV CERT και όλα τα προϊόντα της φέρουν το σήμα CE.

Η Metalco Heaters ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών με τις εταιρείες :

ARENCO LTD – Θέρμανση, Εξαερισμός, Κλιματισμός & Υδραυλικά – υλικά και μηχανήματα.

DOMOCHEMICA CO. LTD – Εξειδικευμένα οικοδομικά υλικά του κατασκευαστικού τομέα.